De Leefstijl winkel logo

JE LEEFSTIJL IS JE BESTE MEDICIJN

Persoonlijk leefstijlprogramma voor een vitaal en gelukkig leven

JE LEEFSTIJL IS JE BESTE MEDICIJN

Persoonlijk leefstijlprogramma voor een vitaal en gelukkig leven

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag die hier niet onder staat? Mail ons dan je vraag en we geven je zo snel mogelijk antwoord. 

De leefstijlwinkel logo icon

Waarom moet ik eerst een leefstijlscan doen?

Door het invullen van de uitgebreide leefstijlscan kunnen onze leefstijlexperts zien welke mogelijke (o.a. hormonale) verstoringen er zijn in je stofwisselingssysteem. Zo doende kunnen we een passend programma voor je samenstellen en kan jij gaan doen wat voor jou werkt! Net als bij de huisarts, eerst een diagnose, daarna weet je welk medicijn je nodig hebt. Bij ons maak je dus van je leefstijl je medicijn.

De leefstijlwinkel logo icon

Waarom gaat het programma over in een abonnement?

Omdat een gezonde leefstijl nooit stopt! De eerste 16 weken van het abonnement zitten al in de prijs inbegrepen. Na 16 weken starten we met de automatische afschrijving van je abonnement. Zolang je abonnee blijft, krijg je ongeveer ieder half jaar opnieuw een uitnodiging voor het invullen van de Leefstijlscan. Zodoende kunnen wij steeds passende modules voor je klaar blijven zetten. En zo doende kan jij er echt je 'leefstijl' van maken… de rest van je leven 🙂 Het abonnement is op ieder gewenst moment opzegbaar.

De leefstijlwinkel quote review

Ik ken Linda inmiddels alweer een jaar of vier. Ik heb Linda ervaren als een hele sterke coach en ervaringsdeskundige (op het gebied van duurzaam gewichtsverlies). Super hoe ze zich hierin heeft vast gebeten, ze heeft zichzelf helemaal gevonden als Leefstijlcoach! 

– Suzanne – 

De Leefstijlwinkel draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches