De Leefstijl winkel logo

JE LEEFSTIJL IS JE BESTE MEDICIJN

Persoonlijk leefstijlprogramma voor een vitaal en gelukkig leven

JE LEEFSTIJL IS JE BESTE MEDICIJN

Persoonlijk leefstijlprogramma voor een vitaal en gelukkig leven

Onze missie

Wij geloven dat liefde voor het leven begint met zelfliefde. Goed voor jezelf zorgen, doen wat daarvoor nodig is en je successen vieren. Wij willen iederéén die liefde voor het leven laten (her)ontdekken, wat je verhaal ook is. Daarom helpen we jou bij het ontwikkelen en behouden van een manier van leven die bij je persoonlijkheid en je lichaam past, waardoor jij van je leefstijl, je medicijn kan maken. Dit doen we door persoonlijk advies en een passend aanbod op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, mindset, verbinding en zingeving. Zo werken wij mee aan een wereld waarin mensen weer gaan leven vanuit liefde voor het leven en voor zichzelf. Waarbij ze, wat er ook gebeurt, steeds weer die balans weten te vinden die bijdraagt aan hun prachtige gezondheid en die van de wereld om ze heen. 

Voeding

Weet jij echt wat je eet?

Beweging

Waar beweeg jij naartoe?

Ontspanning

Hoe pak jij je rust?

Mindset

Denk jij jezelf gezond of ziek?

Verbinding

Waar voel jij je mee verbonden?

Zingeving

Waar kom jij je bed voor uit?

De leefstijlwinkel quote review

Voor het eerst begrijp ik echt wat er bij me speelt en wat de oorzaak is van mijn klachten. Het lukt me nu wel om een nieuwe manier van leven vol te houden.

– Kim de Jong – 

Jouw unieke leefstijl-ID

Ben je vaak moe, heb je onverklaarbare pijn of overgewicht waar je maar niet vanaf komt? Loop je al langere tijd rond met (vage) klachten waar je de oorzaak (en dus de oplossing) niet van weet? Heb je al van alles geprobeerd, maar nog steeds jouw probleem niet opgelost?

Grote kans dat er maar naar een deel van het probleem is gekeken. Je symptomen zijn bestreden met een dieet, pilletje of kortdurende interventie. Waarschijnlijk is er niet naar de samenhang van je klachten gekeken en is de echte oorzaak niet (h)erkend en dus ook niet behandeld.

Bij De Leefstijlwinkel kijken we naar de samenhang van jouw klachten, je leef- en denkstijl en jou als persoon – als een geheel dus. Je krijgt van ons een allesomvattend leefstijlplan, praktisch uitvoerbaar en haalbaar voor iedereen. Met ons heldere 3 fasen plan, realistische doelen en stap voor stap begeleiding door onze leefstijl experts bereik jij echte en duurzame resultaten.

Ons team

Fenna Boeke

founder & owner

leefstijlexpert

Joyce Lankhaar

co-owner

creative director

Karin Stukker

co-owner

leefstijlexpert

Janneke van SchaIk

co-owner

gezondheidswetenschapper

Lobke Kuijs

co-owner

gedragswetenschapper

jouw naam?

co-owner

social media & marketing expert

De Leefstijlwinkel draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches